OVER ONS

CHANTAL SLOTBOOM

initiatiefneemster | 40+ | mama van 2 | fitness, hardlopen kickboksen | sinds een jaar Schaijkenaar 

De items die ik bij de Kledingruil op de kop heb getikt zijn vaak ook mijn favoriete kledingstukken. 

Sinds november 2017 woonachtig in Schaijk samen met mijn man en kids Liv (7) en Dex (4).

Wij komen uit Eindhoven en daar was ik actief binnen de buurtvereniging in de wijk Meerhoven. Kledingruil organiseren wij daar al jaren. Inmiddels met een trouw clubje bezoekers is het 2 keer per jaar Kledingruil: editie zomer en winter.

Jong en oud, dat maakt niets uit. 

De items die ik bij de Kledingruil op de kop heb getikt zijn vaak ook mijn favoriete kledingstukken. Ik merk dat het doorgaans kledingstukken zijn die je in de winkel niet zo snel zou pakken maar die je nu wel gaat passen. Het allermooiste vind ik als iemand mijn miskoop of kledingstuk past en daar enthousiast mee naar huis gaat. Dan komt ie toch nog goed terecht!

Alle kleding komt hoe dan ook goed terecht. 

En nu roep ik Kledingruil Schaijk in het leven! Omdat ik meer mensen in Schaijk wil leren kennen en vooral wil delen hoe leuk het is om kleding te ruilen. Jong en oud, dat maakt niets uit.

Er is een overschot aan kleding, goede kleding die niet meteen de prullenbak in hoeft. De kleding die overblijft doneren wij aan de Kledingbank. Alle kleding komt hoe dan ook goed terecht.

Mark van Fitcentre Schaijk heeft mij de kans gegeven om zijn locatie te gebruiken zodat ik de eerste Kledingruil kan organiseren.

Kom jij ook? Neem vriendinnen mee want hoe meer mensen des te meer kleding!